Arkkiplussa - toimistotarvikkeita

 

Laminointi GBC

Laminointi suojaa tärkeät paperit, valokuvat ja tulosteet säältä ja lialta. Käsittely tekee esitteistä näyttävämpiä ja ne kestävät pidempään, jonka vuoksi käsittely sopii erinomaisesti lähes kaikentyyppisille tulosteille. Laminointi tekee valokuvista, piirroksista, hinnastoista, ruokalistoista yms. kestäviä ja siistejä. Muita käyttökohteita ovat mm. nimikortit, henkilö-, opiskelija- ja ajokortit sekä osoitelaput.

Laminointi GBC laitteilla

Tarjolla on laaja valikoima laminointilaitteita aina pienistä ID-korttilaminaattoreista suurempiin ammattikäyttöön tarkoitettuihin A2-laminaattoreihin saakka. Lisäksi tarjolla on rullalaminointilaitteita niin kuuma- kuin kylmälaminointiin. Laminointilaitetta valitessa kannattaa ottaa huomioon muutama asia: mieti paljonko laminoitavaa tulee esim. päivässä. Muutaman arkin saa laminoitua hitaammalla ja edullisemmallakin laitteella. Myös laitteen koko kannattaa miettiä tarkasti. Isommalla esim. A3 laminointilaitteella saat laminoitua kaikki sitä pienemmät lamitaskut, mutta pienellä id-kokoisella laitteella saa laminoitua vain pienet kortit. Tarpeet voivat muuttua!

Laminointitaskujen käyttö

Voit valita laajasta valikoimasta laminointitaskuja esim. tarrataskun, mappireiällisen lamitaskun, mattapintaisen lamitaskun tai ns. HighSpeed –lamitaskun (laminointi nopeutuu jopa 30%). Laminointitaskukoot ovat aina muutaman millin vakioarkkikokoja suurempia. Näin laminointitasku saadaan suljettua täysin vedenpitäväksi.

Laadukas laminointi onnistuu Arkkiplussan laitteilla ja tarvikkeilla

Parhaan lopputuloksen saat GBC:n laitteilla ja tarvikkeilla. Valitse laminointilaite laajasta Arkkiplussan valikoimasta. Kaikilla laminointilaitteilla on 2 vuoden takuu ja laminointitaskuissa on käytetty juuri sopivassa suhteessa liimaa ja muovia (liima ei sotke laitteita). Tilaa samalla muut toimistotarvikkeet Mikäli haluat lisätietoa laitteista tai tarvikkeista, soita 010 666 5660 tai lähetä sähköpostia.